Strandlystens Marketender > Det praktiske

Det praktiske

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, Visa Electron, EAN, mobilepay eller kontant.

Vi ønsker betaling senest 3. dage før, medmindre andet er aftalt. Priserne på vores menuer er inkl. moms. Eksl. levering, eller afhentning.

Vi leverer kun på Amager, medmindre andet er aftalt. Vi tager et kørselsgebyr på 100,- medmindre andet er aftalt. Beløbet for kørsel vil fremgå af tilbud, ordrebekræftelse og faktura.Termokasser m.v. bedes leveres rent tilbage medmindre andet er aftalt.  Man kan uden ekstra omkostning hente sin catering mad på vores adresse Strandgang 9A, 2300 København S.

Hvad er inkluderet?

Vores priser er inkl. grill, kul, tilberedning og personale. Ved vores grillbuffeter er vi med Jer i hele forløbet, og sørger for at der fyldes kød op i Deres buffet.

Ankomsttidspunkt

Ved bestilling af maden bliver De bedt om at oplyse et spisetidspunkt. Baseret på denne tid, beregner vi et leveringsinterval. Vi har 30 minutters interval på vores levering af mad.

Vi tager forbehold for transportforstyrrelser, som trafikprop, trafikuheld, vejarbejde, punktering, o.lign. tilfælde som måtte forhindre os i at levere maden inden for den aftalte tid

Ved bestilling af pattegris ankommer vi ca. 5-6 timer før spisetidspunkt. For grillmenuer ankommer vi ca. 3 – 4 timer før spisetidspunkt. Vi kontakter Jer også altid i ugen op til festen og aftaler ankomsttidspunktet mere præcist.

Bestilling

Alle bestillinger skal bestilles mindst 14 dage i forvejen, antal kan tilrettes til 3 dage før leveringen. Der kan rettes i kuverter op til ugen inden levering.  Det er en god ide at reservere datoen i god tid, hvis man vil undgå, at vi er optagede.

Betingelser for afbestilling

Afbestilling skal ske skriftligt. Afbestilling af det bekræftede arrangement, skal ske senest 14 dage før, uden nogen beregning. Ved afbestilling efter denne dato beregnes 75 % af det bekræftede arrangement. Du vil modtage en skriftlig bekræftelse på, at du har afbestilt din ordrer.

Hygiejne og allergener

Alle medarbejdere har den nødvendige hygiejneuddannelse, så vi sikrer høj kvalitet.Vi har brug for adgang til håndvask og meget gerne en lille smule plads til lettere anretning, hvis der er blevet bestilt vores grillmenuer.

Vi hjælper og guider naturligvis, hvis I har specielle ønsker til menuen.

Fødevarekontrol