Strandlystens Marketender > Vores udvikling og koncept

Vores udvikling og koncept

Vores udvikling

Vi har i årevis ønsket os en fysisk butik, hvor vi kunne sælge smørrebrød samt dagens retter, med en kombination af catering / mad ud af huset.

Strandlystens Marketender blev mirakuløst ledigt og vi greb derfor chancen og søgte på stedet. Hermed startede vores rejse.Vi fik bygget et godkendt industrikøkken op, så vi havde mulighed for at producere mad til både små og store selskaber.

Sommeren 2018 tog os med storm og vores koncept blev hurtigt anerkendt. Der kom kontinuerligt flere og flere kunder som havde hørt om vores smørrebrød, dagens retter og vores cateringmenuer. Det er vi stolte over.

Vores koncept

Vi har valgt et 100% fokus på eksklusiv dansk gammeldags mad, som vores Bedstemødre lavede det. Det betyder, at alt vi producerer, er hjemmelavet og altid et nøje udvalg af sammensatte menuer med kombinerede smagsnuancer. Vi vil mene, at vi differentierer os i madbranchen, da vores mad bringer os tilbage til det gamle, danske håndværk, hvor alt blev lavet fra bunden af. Det vil sige, at alt hvad vi leverer, er hjemmelavet. Det gælder alt fra rugbrødet, pålægget, til de ristede løg på toppen, og det er uanset, om du bestiller enkelte menuer, store buffeter, dagens retter, eller vores smørrebrød.

Heraf er vores koncept, at selvom kvaliteten er høj, behøves prisen ikke være høj. Alle skal kunne være med. Vi leverer også i rigelige mængder, så vores kunder får noget for pengene.

Vores hjemmelavede mad er i særklasse, fordi vi lægger stor ære i håndværket bag. Drivkraften stammer fra en enorm interesse for madlavning og naturligvis også en faglig uddannelse.

Vi bruger meget tid på at tilrettelægge kundernes menuer, og samtidig vælge nogle gode råvarer, som kunderne kan smage ved slutresultat.

Kontakt os her